Links

Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland

Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV Zuid-Holland) is een uitvoeringsorganisatie van de de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de provincie Zuid-Holland. Ons belangrijkste doel is om verkeersveilig gedrag binnen de provincie Zuid-Holland de norm te maken. Dit doen we onder meer door het aanbieden van educatieve programma’s en het uitrollen van verkeersveiligheidscampagnes.

School op seef

SCHOOL op SEEF helpt leerlingen van basisscholen om zich veilig en verantwoord te gedragen in het verkeer. Het programma bevat allerlei soorten lessen: van leerzame filmpjes tot uitdagende verkeersplaten, en van uitleg in de klas tot speelse oefeningen in de praktijk.

Totally traffic

TotallyTraffic is sinds 2009 voor het voortgezet onderwijs in Zuid-Holland beschikbaar. TotallyTraffic (TT) is het structurele programma voor verkeersveiligheid en verkeerseducatie en richt zicht op jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

Veilig verkeer Nederland

Iedereen veilig over straat
Dat is waar we het voor doen. Wij helpen mensen en organisaties om zelf, heel makkelijk, een bijdrage te leveren om het verkeer veiliger te maken.

Interessante sites

Buienradar

Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!

Vrienden op de fiets

Wat is Vrienden op de Fiets?
Echte Vrienden houden van een meerdaagse fietstocht of wandeling. Aan het einde van een sportieve dag zijn ze moe, maar voldaan. De Vrienden zoeken een bed voor één nacht en een stevig ontbijt. Die vinden ze bij één van de ruim 5.000 logeeradressen. De Vrienden laten zich verrassen en verwachten geen luxe.

Fietsplatform

Het Fietsplatform is verantwoordelijk voor de Langeafstand Fietsroutes in Nederland. Deze LF-routes zijn afgestemd op de knooppuntnetwerken die door regionale instanties zijn ontwikkeld en worden beheerd.

Fietsberaad

CROW-Fietsberaad is het kenniscentrum voor fietsbeleid van de Nederlandse overheden. De doelstelling van CROW-Fietsberaad is de ontwikkeling, verspreiding en uitwisseling van praktijkgerichte kennis voor fietsbeleid.

Sportbedrijf Noordwijk

Het Sportbedrijf Noordwijk bestaat uit verschillende onderdelen. Zo beheert en exploiteert het Sportbedrijf Noordwijk de gemeentelijke binnen- en buitensportaccommodaties in de kernen Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen.

Noordwijk Actief

‘Noordwijk Actief’ is hét sport, beweeg en culturele platform van de gemeente Noordwijk. Het sport- en culturele aanbod voor jong en oud zal overzichtelijk weergegeven worden op deze site. Ben je op zoek naar een leuke activiteit die bij jou past? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Check wat we voor je hebben!