Fietsen in de buurt

Routeplanners

Fietsen & wandelen in Nederland

Routiq(Route.nl)

De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in NederlandBelgiëDuitsland en Denemarken. De routes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden.

Stap af bij de mooiste fietscafésgezelligste hotelsbeste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier!

Planner voor routes met fietsknooppunten

Volgens het officiële knooppuntennetwerk.

Fietsknooppunt.nl

Gebruik kaart om je eigen route te plannen. Door in te zoomen kun je de kaart in meer detail zien.

Start een nieuwe route en klik op de kaart het eerste knooppunt aan. Klik dan een volgend knooppunt aan en de tussenliggende route wordt voor je berekend. Door een volgend knooppunt aan te klikken kun je de route weer verlengen. Wil je een langere route plannen? In het tekstvak op de kaart kan je een volgend adres of plaatsnaam typen. Fietsknoop toont je de kaart van dat gebied. Klik opnieuw een knooppunt aan en de route wordt automatisch berekend, mits deze niet langer is dan 100 km. Zo kun je in enkele stappen een grotere afstand eenvoudig plannen. Succes!

Wil je je routes bewaren, ze delen met anderen of routes van anderen gebruiken? Maak je eigen account aan via de Registreren-knop. Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen dashboard via de Inloggen-knop.

Kijk ook eens in onze database met heel veel routes van onze gebruikers.