Fietsfestival 2022, heb jij ook zin in een feestje?

cropped-logo-fietsfestival-300×300

Het komt steeds dichterbij. Het Fietsfestival op zaterdag 25 juni. We hopen je dan te ontmoeten in Zwolle, zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken: vol fietsactiviteiten, workshops, muziek, hapjes en drankjes. Het festival is gratis en toegankelijk voor alle fietsers. Het Stationsplein is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en je fiets parkeer je natuurlijk onder het festivalterrein zelf: in de ondergrondse fietsenstalling!

Alle fietsers zijn welkom op het Fietsfestival: jong en oud. Of je nou fietst op een stadsfiets, driewielfiets of speed pedelec: iedereen is lid van de fietsfamilie. Het festival is gratis: zowel alle activiteiten als de workshops. Wil je zeker zijn van een plekje bij een workshop? Geef je dan hier op.

Categorieën