Ontelbare fiets- en wandelpaden in de gezonde omgeving van Noordwijk.

Noordwijk verademing

Laat de frisse wind door je haren waaien, geniet van de spectaculaire uitzichten en luchten en ga dieren spotten in de duinen. Loop de mooiste wandelroutes in Noordwijk en omgeving. Bijvoorbeeld 3.5 kilometer over het strand, 4 kilometer door het dennenbos of een langere route zoals het boswachterspad van circa 7.5 kilometer.

Wil je je hond meenemen? Dat kan! Wel even aanlijnen, tenzij anders is aangegeven. Dit voorkomt verstoring van de wilde, ongerepte natuur. In Noordwijk aan Zee heb je een hondenstrand waar je rakker heerlijk kan uitrazen.

Of ontdek de mooie en soms uitdagende fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld de bloemenroute, langs Noordwijkerhout, Noordwijk en Lisse, of blijf in de buurt met het rondje Noordwijkerhout. Voor wat meer spanning kun je de mountainbikeroute door het duinlandschap kiezen.

Ontdek de mooie en soms uitdagende fietsroutes.

Categorieën